Страхотна неделя да имате, приятели!   ОВЕН Не се задоволявайте с малко. Днес

...
Страхотна неделя да имате, приятели!
 
ОВЕН
Не се задоволявайте с малко. Днес
Коментари Харесай

Тази зодия има неочакван подарък, друга да внимава с парите

Страхотна неделя да имате, другари!

 

ОВЕН

Не се задоволявайте с малко. Днес ще постигнете триумф, в случай че се концентрирайте върху постигането на най-важните си цели. Сутринта е по-добре да действате независимо, да не губите време в полемики и пояснения. Няма да бъдете разбрани незабавно, само че това не би трябвало да ви тормози. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня дава обещание необикновени срещи. Това е уместно време за другарство. Бързо ще се договорите даже с тези, които не споделят вашите ползи. Можете да обсъждате както работни, по този начин и персонални въпроси. Все ще имате изгода. По-късно очаквайте по-стресови моменти. 

БЛИЗНАЦИ

Не всичко ще е елементарно, само че бързо ще преодолеете компликациите, които пораждат. Интуицията ще ви подскаже по какъв начин да постъпите. Не прибързвайте със заключенията. Не правете и не казвайте нищо, за което по-късно ще съжалявате. Очаквайте вести, които ще объркат проектите ви за идващите дни. 

РАК

Покажете състрадание към слабостите на околните - това ще ви разреши да избегнете доста неприятни моменти, взаимни искания и обиди. Вероятни са незначителни различия, а не са изключени и разгорещени разногласия. Ако деянията самообладание, вечерта ви ще бъде прелестна. 

ЛЪВ

Денят ще премине прелестно, в случай че не се вманиачавате по дреболии и не придавате огромно значение на събитията от утринните часове. Не забравяйте, че не постоянно си коства да се намесвате в делата на другите. Ако се фокусирате върху това, което е значимо за вас, сигурно ще съумеете. Внимавайте с парите.

ДЕВА

Това е денят, в който е добре да се занимавате с значими въпроси. Много смели инициативи ще бъдат съпроводени от шанса. Трябва да сте горди със себе си. Ще съумеете да разрешите огромен проблем без непозната помощ. Възможно е забавни запознанства да се завържат надалеч от вкъщи. 

ВЕЗНИ

Ще ви бъдат доста потребни изобретателността и способността бързо да вземате смели решения. Ще се справите със съществени провокации и ще завършите сполучливо сложна задача. Необичайни срещи ще оставят трайни следи у вас. Денят е подобаващ, да се откажете от някои нездравословни привички.

СКОРПИОН

Не разчитайте на елементарен триумф във значими въпроси. Внимавайте с парите. Помислете добре, преди да вършиме непланирани покупки, изключително в случай че изискват заем. Ако отивате на странствуване, обмислете деликатно маршрута си и се уверете, че носите всичко належащо със себе си. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да гледате на нещата реалистично и да избягвате илюзиите. Днес може да бъде мъчно и от време на време изкушението да се откажете ще бъде доста мощно. На сутринта не са изключени дребни недоразумения. Но всичко ще се оправи бързо. Втората половина на деня ще ви зарадва с положителни съвпадения. 

КОЗИРОГ

Може да започнете деня с значимите диалози. Дори хора, които преди не се интересуват доста от вас, ще се вслушат в думите ви. Решенията, взети в този миг, ще бъдат верни и с дългогодишен резултат. Ще съумеете да помислите и за бъдещите си проекти, на които си коства да се даде приоритет. 

ВОДОЛЕЙ

Постоянството и самочувствието ще ви бъдат доста потребни през днешния ден. Възможно е нещо да не върви по проект и да не може да постигнете задачите си незабавно. Но всичко това няма да ви принуди да се откажете от проекта си. Стари познати ще се радват да оказват помощ, в случай че се свържете с тях. 

РИБИ

Не се вълнувайте и се пробвайте да запазите хладнокръвие. Това не е най-благоприятният ден за другарство. Дори с обичаните си хора от време на време ще бъде мъчно да се разберете. Ще съумеете да туширате споровете и да поддържате положителни връзки с всички. Следвайте интуицията си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР